ثبت نام اولین جشنواره "استارتاپ های برتر" در استان مرکزی/۱۲ شهریور؛ آخرین مهلت ثبت نام

۰۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۵۲۱۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
اولین جشنواره "استارتاپ های برتر" به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای مرحله شتابدهی برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان؛ اولین جشنواره استارتاپ های برتر برگزار می شود.

اولین جشنواره استارتاپ های برتر جوانان در حوزه های فناوری اطلاعات، صنایع خلاق فرهنگی و سلامت به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

متقاضیان می توانند جهت شرکت در این جشنواره می توانند حداکثر تا 12 شهریورماه جاری با مراجعه به تارگاه اطلاع رسانی مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی به نشانی manesh.acecr.ac.ir در این جشنواره ثبت نام و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 33679882 تماس حاصل نمایند.