جهاددانشگاهی استان مرکزی در یک قدمی عقد تفاهم نامه همکاری با مرکز ملی فرش ایران و سازمان صمت استان

۰۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۳ کد : ۳۵۲۲۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه سه جانبه مرکز ملی فرش ایران، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان بزودی منعقد شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترک با حضور فرحناز رافع رئیس مرکز ملی فرش ایران، فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان مرکزی، سعیدرضا گودرزی رئیس اداره فرش و علی رنجبر عضو انجمن علمی فرش ایران برگزار شد.

در این نشست مقرر شد تفاهم نامه همکاری سه جانبه بین مرکز ملی فرش ایران، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و جهاددانشگاهی استان مرکزی منعقد شود.

فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان در این نشست گفت: برگزاری دوره های آموزشی، رویدادهای نوین در حوزه فرش، چاپ کتاب، تولید محتوای آموزشی و همچنین کمک به راه اندازی خانه های خلاق و مراکز نوآوری و شتابدهی صنایع خلاق و صنایع دستی از مفاد این تفاهم نامه سه جانبه می باشد که در دستور کار قرار گرفت.