برگزاری آزمون آنلاین مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان لوله کشی گاز طبیعی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۵۳۶۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون آنلاین مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان لوله کشی گاز طبیعی صبح امروز، ۱۱ شهریورماه در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، افزود: در راستای احراز صلاحیت نظارت و طراحی لوله کشی گاز ساختمان ها(مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان) ویژه اعضا سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی در  جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون برای داوطلبان آزمون های نظام مهندسی اجرا عمران، معماری اجرا، معماری نظارت، تاسیسات مکانیکی طراحی و تاسیسات مکانیکی نظارت برگزار می شود.

صالحی تصریح کرد: مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان با هدف طراحی، اجرای لوله کشی، نصب و نگهداری وسایل گازسوز در ساختمان‌ ها و محوطه ها در جهت ایمنی اشخاص و اموال، بهداشت، رفاه ساکنین و کاربران، حفظ محیط زیست، مصرف بهینه گاز و مصالح لوله کشی و حفظ زیبایی ساختمان محوطه، تدوین گردیده و باید در طرح، اجرا و بهره برداری رعایت گردد.