بازدید جمعی از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی از کارگاه پوشاک در اراک

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۳۵۴۰۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
جمعی از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان مرکزی از کارگاه راه اندازی شده توسط یکی از خیرین شهر اراک در بخش تولید پوشاک بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  در راستای روند اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، فاطمه غنی پور  مدیر اجرایی این طرح ملی به همراه چند تن از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان از کارگاه تولید پوشاک که توسط یکی از خیرین شهرستان اراک راه اندازی شده است، بازدید به عمل آوردند.

غنی پور با اشاره به اینکه این بازدید به منظور بهره مندی از  تجربیات پیشران مربوطه برنامه ریزی در دستور کار قرار گرفت، افزود: سهمیه استان مرکزی در این طرح 2 هزار نفر می باشد.

وی خاطرنشان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.