آغاز دوره آموزشی "برنامه نویسی مقدماتی پایتون" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۵۵۲۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی برنامه نویسی مقدماتی پایتون آغاز شد.
آغاز  دوره آموزشی "برنامه نویسی مقدماتی پایتون" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زبان برنامه نویسی مقدماتی پایتون دارای یک سیستم نوع پویا و مدیریت حافظه خودکار است و پارادایم های چندگانه برنامه نویسی را پشتیبانی می کند.

کلاس های دوره آموزشی برنامه نویسی مقدماتی پایتون روزهای فرد از ساعت 13 الی 15 بصورت حضوری در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

گفتنی است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 08632241434 تماس حاصل نمایند.