طبخ غذای نذری به مناسبت سالروز شهادت کریم اهل بیت(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۲ کد : ۳۵۷۸۹ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز شهادت دومین اختر تابناک امامت و ولایت، طبخ و توزیع غذای نذری در جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با سالروز شهادت دومین اختر تابناک امامت و ولایت، امام حسن مجتبی(ع) طبخ و توزیع غذای نذری در جهاددانشگاهی استان انجام شد.

این کار خیرخواهانه به همت خیرین جهاددانشگاهی و توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام و در همین راستا حدود 100 پرس غذای گرم در بین جهادگران توزیع شد.

گفتنی است؛ هفتم صفر بنا به روایتی سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) کریم اهل بیت(ع) می باشد.