از سوی اداره تعاون و ۴ دستگاه متولی صورت می گیرد؛

اختصاص تسهیلات به پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۵۹۱۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
اختصاص تسهیلات از طریق اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و ۴ دستگاه متولی صدور مجوز مشاغل خانگی به پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی انجام می شود.
اختصاص تسهیلات به پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترکی با حضور معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، مدیر ستفا جهاددانشگاهی استان مرکزی، ورئیس اداره فرش استان مرکزی و کارشناس مشاغل خانگی این سازمان برگزار شد.

فاطمه غنی پور  مدیر ستفا جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: در این نشست مقرر گردید لیست پیشرانان مرتبط به همراه نفرات زیرمجموعه به سازمان صمت استان معرفی گردد.

وی با اشاره به اینکه تسهیلات به افرادی اختصاص می یابد که اقدام به دریافت مجوزهای کسب و کار لازم از این سازمان نمایند و سپس نسبت به درخواست تسهیلات پیگیری نمایند، افزود:اولویت پرداخت با پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی است.

اصغری معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز در ادامه اظهارکرد: همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان مرکزی در این راستا ضروری می باشد.