بازدید سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی از آزمون دانشجو معلم قرآن

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۵۹۲ معاونت فرهنگی
مسعود شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی همزمان با آغاز طرح ملی دانشجو معلم قرآن کریم از محل برگزاری این دوره بازدید نمود.
بازدید سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی از آزمون دانشجو معلم قرآن

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، مسعود شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی به همراه معاونت فرهنگی  روز چهارشنبه 7 آذرماه ، همزمان با آغاز طرح ملی دانشجو معلم قرآن کریم در محل برگزاری این طرح حضور یافتند .

در این بازدید مرادی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در خصوص اهداف این طرح و چگونگی برگزاری آن گزارشی را ارائه داد.

شهرجردی در گفت و گو با روابط عمومی ضمن تقدیر از متولیان برگزاری این طرح ملی گفت : طرح ملی دانشجو معلم قرآن کریم از جمله طرح های شاخص فرهنگی قرآنی جهاددانشگاهی است که در این طرح دانشجویان علاقمند ومستعد قرآنی در زمینه تجوید و روخوانی پس از ثبت نام و گذراندن  آزمون اولیه ، در دوره های آموزشی این طرح شرکت نموده و پس از طی نمودن دوره آموزشی موفق به دریافت گواهی اتمام دوره خواهند شد .

وی افزود : مربیان قرآنی آموزش دیده این طرح می توانند در زمینه های آموزشی فعالیت داشته باشند .

لازم به ذکر است : دوره آموزشی فوق 100 ساعت می باشد که در سه محور آموزشی روش تدریس ، تجوید و تدبر برگزار می شود.