مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران بررسی کرد؛

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ کد : ۳۵۹۵۰ اخبار عمومی تاپ خبر
در جدیدترین نظر سنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران از شهروندان سؤال شد: «با توجه به شرایط فعلی کرونا با بازگشایی مدارس در اول مهرماه به‌صورت حضوری موافقید یا مخالف؟» از شهروندانی که مخالف بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری از اول مهرماه بودند، سؤال شد: «در چه صورت موافق بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری هستید؟»
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، این مرکز افکارسنجی از شهروندان سوال کرده است که «با توجه به شرایط فعلی کرونا با بازگشایی مدارس در اول مهرماه به‌صورت حضوری موافقید یا مخالف؟» همچنین از شهروندانی که مخالف بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری از اول مهرماه بودند، سؤال کرده: «در چه صورت موافق بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری هستید؟»

بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۶۲.۵ درصد از افراد کل نمونه با بازگشایی مدارس در اول مهرماه به «صورت حضوری» مخالف هستند. در مقابل ۳۲.۵ درصد با بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری در مهرماه موافق‌اند. ۴.۹ درصد هم به این سؤال پاسخ ندادند.

یافته‌ها برحسب کسانی که در خانواده دانش‌آموز دارند، مقداری متفاوت است. ۶۲.۹ درصد از افرادی که در خانواده خود دانش‌آموز دارند، مخالف بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری از اول مهرماه هستند و در مقابل ۳۵ درصد با بازگشایی مدارس در شرایط فعلی موافق‌اند.

میزان موافقت با بازگشایی مدارس در اول مهرماه به‌صورت حضوری، در مراکز استان‌ها ۲۶.۵ درصد، در شهرهای کوچک‌تر ۳۰.۴ درصد و در روستاها ۴۴.۳ درصد بوده است.

نظرسنجی توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در روزهای ۲۱ تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در سطح ملی اجراشده است. اطلاعات این نظرسنجی با رعایت اصول علمی و با در نظرگرفتن جمعیت بالای ۱۸ سال کل کشور(مناطق شهری و روستایی) با تعداد نمونه ۱۵۸۱ نفر به شیوه مصاحبه تلفنی گردآوری شده است.

نتیجه نظرسنجی از شهروندان درباره بازگشایی مدارس در اول مهرماه و حضور فیزیکی دانش آموزان (نمودار)

یافته‌ها نشان می‌دهد: ۴۰.۳ درصد از کسانی که مخالف بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری از اول مهرماه هستند، بیان کردند: تا هنگام ریشه‌کن‌ شدن کرونا مدارس به‌صورت حضوری بازگشایی نشود. ۵۵ درصد از کسانی که مخالف بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری از اول مهرماه هستند، بیان کردند در صورت واکسیناسیون همه معلمان و دانش‌آموزان موافق بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری هستند. ۰.۷ درصد گفتند درصورتی که همه دانش‌آموزان واکسینه شوند و ۰.۴ درصد بیان کردند در صورتی که همه معلمان واکسن بزنند. ۳.۵ درصد هم به این سؤال پاسخ ندادند.