نتایج نظر سنجی مرکز ایسپای جهاددانشگاهی نشان داد؛

میزان تائید سیاست‌ها و اقدامات حجت الاسلام رئیسی به عنوان رییس‌جمهور

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ کد : ۳۶۳۸۱ اخبار عمومی تاپ خبر
بر اساس نتایج نظر سنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی ۶۸.۶ درصد مردم سیاست‌ها و اقدامات حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی را تأیید می‌کنند.
میزان تائید سیاست‌ها و اقدامات حجت الاسلام رئیسی به عنوان رییس‌جمهور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)  در نظرسنجی که در تاریخ  ۲۱ تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در سطح ملی اجرا کرده است از مردم پرسیده شده «آیا سیاست‌ها و اقدامات آقای رئیسی را به عنوان رییس جمهور تأیید می‌کنید یا خیر؟» که بر اساس نتایج  ۶۸.۶ درصد مردم سیاست‌ها و اقدامات آقای رئیسی را تأیید می‌کنند و در مقابل ۱۵.۲ درصد گفته‌اند تأیید نمی‌کنند. ۱۶.۱ درصد نیز به این سوال پاسخ نداده‌اند.

زنان تا حدودی بیش از مردان سیاست‌های آقای رئیسی را تأیید می‌کنند. این میزان بین جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال (۷۲.۱ درصد) بیش از افراد بالای ۵۰ سال (۷۰ درصد) و افراد ۳۰ تا ۴۹ سال (۶۵.۹ درصد) است. افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی (۷۳.۸ درصد) بیشتر از افراد دارای تحصیلات دانشگاهی (۶۰.۵ درصد) سیاست‌های آقای رئیسی را تأیید می‌کنند. همچنین با افزایش سطح اقتصادی افراد، میزان تأیید سیاست‌های آقای رئیسی کمتر می‌شود. ساکنین مناطق روستایی (۷۹.۹ درصد) بیش از ساکنین شهرهای غیر مرکز استان (۶۹.۹ درصد) و ساکنین مراکز استان‌ها (۵۹.۸ درصد) سیاست‌های آقای رئیسی را تأیید می‌کنند.

همچنین بر اساس یافته‌های این نظرسنجی  ۵۱.۱ درصد مردم محبوبیت آقای رئیسی در جامعه را زیاد، ۲۲.۲٪ کم و ۱۶.۳٪ متوسط می‌دانند. ۱۰.۳٪ نیز دراین زمینه اظهار بی‌اطلاعی کرده و به سوال پاسخ ندادند.

زنان (۵۲.۲٪) بیش از مردها (۵۰.۲٪) معتقدند آقای رئیسی در جامعه محبوبیت زیادی دارد. گروه سنی بالای ۵۰ سال (۵۳.۳٪) بیش از سایر گروه‌های سنی معتقدند محبوبیت آقای رئیسی زیاد است. افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی (۵۵٪) بیش از افراد دارای تحصیلات دانشگاهی (۴۵٪) محبوبیت آقای رئیسی را زیاد می‌دانند. ساکنین مناطق روستایی (۶۱.۹٪) بیش از ساکنین شهرهای غیر مرکز استان (۵۰.۶٪) و ساکنین مراکز استان‌ها (۴۴.۴٪) معتقدند آقای رئیسی بین مردم محبوبیت زیاد دارد.

مقایسه روند ارزیابی مردم از میزان محبوبیت رئیس‌جمهور در جامعه نشان می‌دهد درصد کسانی که محبوبیت ایشان را زیاد ارزیابی کرده‌اند، از ۴۸.۲٪در تیرماه به ۵۱.۱٪ در شهریور رسیده و می‌توان گفت ارزیابی مردم از محبوبیت عمومی رئیس‌جمهور ۲.۹٪ افزایش یافته است.

گفتنی است نظرسنجی فوق با در نظرگرفتن جمعیت بالای ۱۸ سال کشور با نمونه ۱۵۸۱ نفر به شیوه تلفنی گردآوری شده است.