بازدید تیم اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی از کارگاه بافت پوشاک در اراک

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۰ کد : ۳۶۳۸۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تیم اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از کارگاه پوشاک بافت در شهرستان اراک بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این بازدید ضمن ارائه مشاوره با پیشران پوشاک به ارائه توضیحاتی در خصوص اهداف اجرایی کردن طرح ملی مشاغل خانگی پرداخت.

وی افزود: این طرح ملی در راستای از بین بردن بیکاری در سطح جامعه، ایجاد مشاغل خانگی و تولید ملی و همچنین رونق به چرخه اقتصادی خانواده ها می باشد.

غنی پور تصریح کرد: طرح ملی مشاغل خانگی یکی از بااهمیت ترین  طرح های برنامه ریزی شده در ایران است که ابتدا با هدف شناسایی افراد با تجارب بالا در بخش های هنری، ایجاد شغل برای متقاضیان در زمینه های مربوطه، مبارزه با بیکاری در سطح جامعه، تولید و افزایش ثروت ملی در حال اجراست.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.