به همت جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

آموزش بیش از ۲۰۰ سرباز پادگان های استان مرکزی در طرح ملی "سرباز مهارت"

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۶۵۹۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از آموزش بیش از ۲۰۰ سرباز در قالب طرح ملی سرباز مهارت در استان خبر داد.
آموزش بیش از ۲۰۰ سرباز پادگان های استان مرکزی در طرح ملی "سرباز مهارت"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اهمیت آموزش در دوران سربازی و ضرورت توانمندسازی سربازان برای ورود به عرصه کار و زندگی پس از گذراندن دوران خدمت، آموزش بیش از 200 سرباز به همت این معاونت انجام شد.

وی تصریح کرد: این طرح ملی از دو سال پیش از سوی جهاد دانشگاهی در حال اجراست و در سال  جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا و ضرورت حفظ پروتکل‌ های بهداشتی، دوره‌های آموزشی طرح به صورت مکاتبه‌ ای- حضوری برگزار می شود.

صالحی ادامه داد: در این طرح سربازان معرفی شده از سوی سپاه روح الله استان مرکزی و پدافند هوایی خنداب، مهارت های زندگی و کارآفرینی را فرامی گیرند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان اظهارکرد: طرح ملی سرباز مهارت به همت وزارت ورزش و جوانان ستاد کل نیروهای مسلح و جهاددانشگاهی در کشور برگزار می شود.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه آموزش مهارت های زندگی و کارآفرینی در طرح ملی سرباز مهارت در 80 ساعت صورت می گیرد، افزود: در پایان این طرح گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی به شرکت کنندگان ارائه می شود.