به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت برگزار می شود؛

آغاز دوره جدید زبان برنامه نویسی "پایتون" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۳۶۷۶۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره جدید زبان برنامه نویسی "پایتون" به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.
آغاز دوره جدید زبان برنامه نویسی "پایتون" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: آموزش پایتون نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی آسان تر است و این ویژگی همراه با کاربردهای گسترده باعث شده است که پایتون به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در سال های اخیر تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه در دوره برنامه نویسی پایتون اصول کلی و پایه ای برنامه نویسی در قالب زبان آموزش داده شود، افزود: این دوره آموزشی پیش نیازی ندارد و علاقه مندان می توانند از این دوره بهره مند شوند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان اضافه کرد: در پایان این دوره آموزشی، گواهی نامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی به فراگیران ارایه خواهد شد.

این مقام مسوول اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.