دوره آمادگی آزمون دکتری"MSRT" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۶۹۰۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آمادگی آزمون ام اس آرتیMSRT Preparation Course برگزار می شود.
دوره آمادگی آزمون دکتری"MSRT" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به دلیل گسترش دوره های تحصیلات تکمیلی به ویژه دوره های دکتری در داخل کشور و نقش قابل توجه زبان انگلیسی برای قبولی در این دوره ها، آزمون های مختلفی به منظور ارزشیابی توانمندی های زبان انگلیسی داوطلبین در داخل کشور برگزار می شود.

یکی از این آزمون ها MSRT است که هدف از برگزاری این دوره، آشنایی داوطلبین با این آزمون و استفاده مهارت های خواندن و درک مطلب واژگان، درک مطلب شنیداری و گرامر زبان انگلیسی می باشد.

دوره آمادگی آزمون ام اس آرتی شامل یک ترم ۵۰ ساعت می باشد و هزینه این دوره آموزشی یک میلیون تومان است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.