برگزاری آزمون الکترونیکی "ایمنی و بهداشت کار" با حضور بیش از ۳۰۰ کارگر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۶ کد : ۳۷۰۴۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری آزمون الکترونیک دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار به همت این معاونت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در این رابطه، گفت: آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار با هماهنگی و نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به همت این معاونت بصورت آنلاین در حال برگزاری است.

وی هدف از برگزاری این آزمون الکترونیکی را بهره مندی شرکت کنندگان از فضای الکترونیکی جهت ترویج آموزش های مجازی و دستیابی به اهداف دولت الکترونیک عنوان کرد.

این مقام مسوول یادآور شد: آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار با حضور 315 نفر از کارگران و پیمانکاران واحدهای صنعتی استان در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت اراک در حال برگزاری است.