ارایه دستاوردهای پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی در جشنواره اجتماع محور تسهیلگری

۰۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۸ کد : ۳۷۲۹۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
پیشرانان خیاطی و تولید لباس بیمارستانی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ارایه دستاوردهای خود در اولین جشنواره اجتماع محور دستاوردهای اهالی محله های باغ‌خلج و رودکی که به همت دفتر تسهیلگری اراک برگزار شد شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی در این رابطه، افزود: اولین جشنواره اجتماع محور دستاوردهای اهالی محله های باغ‌ خلج و رودکی به همراه عرضه غذاهای بومی و محلی اراک به همت دفتر تسهیلگری جهاددانشگاهی استان 4 و 5 آبان ماه در ۲۰ غرفه برای بازدید علاقه مندان برپا شد.

وی افزود: در این نمایشگاه 3 تن از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در رشته های خیاطی، تولید لباس کار و لباس زمستانی و همچنین لباس بافت زمستانی در نمایشگاه فوق به مدت 2 روز شرکت کردند.

غنی پور تصریح کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.