برگزاری کارگاه آموزشی"بافت لباس زمستانی" در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۳ کد : ۳۷۳۷۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
کارگاه آموزشی "بافت لباس زمستانی" ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی بافت لباس زمستانی با تدریس جمیله رجبی پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی برگزار می شود.

این کارگاه آموزشی ویژه متقاضیان این طرح ملی در استان، دوشنبه و چهارشنبه 10 و 12 آبان ماه از ساعت 10الی 12 در ساختمان شماره 3 دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی واقع در اراک- خیابان دانشسرا برگزار می شود.

شایان ذکر است؛ ایجاد اشتغال پایدار، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد، اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف و بنگاه‌های پیشران و ... از اهداف اصلی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به شمار می رود.