انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۷۶۲۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته تولید فرش دستباف در شهرستان نیم ور محلات منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: ضمن نشست با پیشران بخش تولید فرش دستباف، تفاهم نامه همکاری با وی در رشته تولید فرش دستباف در شهرستان نیم ور محلات منعقد شد.

وی افزود: مشاغل خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصاد خانواده ها و همچنین تولید ملی از اهمیت ویژه ای برخوردارست.

غنی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.