استاندار مرکزی در پیامی بیستمین سالروز تولد و تاسیس ایسنا را تبریک گفت

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۲۳:۰۲ کد : ۳۷۷۵ اخبار عمومی تاپ خبر
‍‍  استاندار مرکزی در پیامی بیستمین سالروز تولد و تاسیس ایسنا را تبریک گفت.
استاندار مرکزی در پیامی بیستمین سالروز تولد و تاسیس ایسنا را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، استاندار مرکزی در پیامی بیستمین سالروز تولد و تاسیس ایسنا را تبریک گفت.

در پیام سیدعلی آقازاده آمده است:‌ بیستمین سالروز تولد و تاسیس خبرگزاری ایسنا را به خبرنگاران، کارشناسان و مدیران ارزشمند ایسنا تبریک می‌گویم، امیدوارم اصحاب پرتلاش آن رسانه توانمند و ترقی خواه همچنان در مسیر حقیقت‌گویی، آزادگی، شفافیت و اطلاع رسانی درست، علمی و مستند پایبند باشند.

خبرگزاری دانشجویان ایران با بسترسازی برای حضور اثرگذار دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور و ارتقاء آگاهیهای علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و صنفی با نگاهی دانشگاهی و دانشجویی، حلقه واسط بین مسئولان، نخبگان و مردم ایجاد کرده است.

انشاءالله ایسنا همچنان با انتشار اخبار خوب، مفید و امیدبخش در عرصه رسانه‌ای‌ ایران بدرخشد و یار و یاور مردم و مسوولان کشور در پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی باشد.