به پیشنهاد جهاددانشگاهی؛

نشست هماهنگی مطالعه طرح فرآوری ضایعات سنگ در محلات برگزار شد

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۸۰۷۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست هماهنگی جهت مطالعه طرح فرآوری ضایعات سنگ به پیشنهاد جهاددانشگاهی استان مرکزی در فرمانداری شهرستان محلات برگزار شد.
نشست هماهنگی مطالعه طرح فرآوری ضایعات سنگ در محلات برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هماهنگی جهت مطالعه طرح فرآوری ضایعات سنگ به ریاست فیروزی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور معاونین سازمان صمت استان و معاونان پژوهشی و پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی و جمعی از مسوولین در سالن جلسات شهید محلاتی فرمانداری محلات برگزار شد.

محسن مرادی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این نشست با اشاره به فعالیت مرکز خدمات تخصصی سنگ جهاددانشگاهی استان در نیم ور محلات، اظهارکرد: امیدواریم در این مرکز تخصصی در مسیر افزایش کیفیت و محصولات تولیدی صنعت سنگ نیم ور اقدامات موثری انجام شود.

وی تصریح کرد: تلاش ما ارایه راهکارهای علمی جهت استفاده بهینه از ضایعات فعالیت های معادن سنگ در این شهرستان است.

گفتنی است؛ تقویت زیرساخت های فرآوری سنگ، مدیریت ضایعات و استفاده بهینه از ضایعات سنگ در شهرستان محلات به عنوان قطب صنایع معدنی کشور از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.