برگزاری کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی توسط جهاددانشگاهی

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۶ کد : ۳۸۱۴۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی با هدف ارزیابی، سنجش نیازمندی‌ های آموزشی، توانمندسازی و حفظ نیروی انسانی کارآمد توسط جهاددانشگاهی برگزار شد.
برگزاری کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی توسط جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، تصریح کرد: ششمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان به همت کانون ارزیابی توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی و معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی اضافه کرد: آزمون ارزیابی شایستگی مدیران با هدف ارزیابی، توسعه شایستگی استعدادهای مدیریتی و سنجش نیازمندی‌ های آموزشی، توانمندسازی و حفظ نیروی انسانی کارآمد برگزار می شود.

صالحی ادامه داد: در همین راستا آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهت ارزیابی 6 نفر از مدیران معرفی شده از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره کل پزشکی قانونی استان مرکزی برگزار شد.

این مقام مسوول در پایان اظهارکرد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روش‌ ها برای احراز شایستگی کارکنان و مدیران است که در سال‌ های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می ‌گیرد.