بازدید مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی از کارگاه تولیدی صنایع چوب اراک

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۹ کد : ۳۸۱۹۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از کارگاه تولیدی صنایع چوب در اراک بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی در حاشیه این بازدید ضمن ارائه مشاوره با پیشران صنایع چوب و همچنین ارائه توضیحاتی در خصوص اهداف اجرایی نمودن طرح ملی مشاغل خانگی افزود: هدف از اجرای این طرح اتصال زنجیره تولید در استان می باشد.

وی افزود: استاندارد سازی محصولات و برند سازی آنها، افزایش کیفیت و به روزرسانی و تنوع در تولیدات و استفاده از بازارهای مجازی و همچنین شبکه سازی های متناسب با متقاضیان حاضر در طرح، از جمله اهداف این طرح نیز به شمار می رود.

غنی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.