فراخوان جذب نیروی کار پروژه ای در جهاددانشگاهی علامه طباطبایی+ بیمه تامین اجتماعی

۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷ کد : ۳۸۲۵۵ اخبار عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی علامه طباطبایی جهت تکمیل نیروی مورد نیاز پروژه ای میدانی مرتبط با ثبت رکورد در سطح شهر تهران از علاقه مندان دعوت به همکاری می کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی علامه طباطبایی؛ این واحد سازمانی جهت تکمیل نیروی مورد نیاز پروژه ای میدانی مرتبط با ثبت رکورد در سطح شهر تهران از علاقه مندان دعوت به همکاری می کند.

متقاضیان بایستی با به همراه داشتن گوشی موبایل دوربین‌دار با اندروید ۵ و بالاتر و جهت ثبت نام و تکمیل مدارک 2 قطعه عکس پشت نویس شده و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه به آدرس تهران، خیابان کریمخان زند، نبش خیابان آبان شمالی(عضدی شمالی)، ساختمان دانشگاه علامه طباطبایی، طبقه اول، معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی علامه طباطبایی مراجعه کنند.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره ی 3-88911001  تماس بگیرند.