با بررسی علل شکست و موفقیت های کارآفرینان برگزار شد؛

رویداد "صندلی تجربه" توسط مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۳۸۴۵۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
وبینار رویداد صندلی تجربه به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
رویداد "صندلی تجربه" توسط مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و با مشارکت دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و دفتر فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک رویداد صندلی تجربه با تحلیل موضوع شکست ها و موفقیت های کارآفرینان برگزار شد.

در این وبینار که با حضور امیر نشگلیان کارآفرین حوزه گردشگری هوشمند و مدیرعامل ترابیس برپا شد، مطالبی در خصوص علل شکست و موفقیت کارآفرینان برای علاقه مندان ارایه شد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک با حمایت از ایده های نو و خلاق با هدف توسعه روحیه کارآفرین و ایجاد اشتغال پایدار مشغول فعالیت است.