ارائه خدمات مشاوره اجتماعی در جهاد دانشگاهی

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۸۵۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
در مرکز خدمات مشاوره اجتماعی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، خدمات مشاوره ای در زمینه  های ازدواج ، پیشگیری از طلاق ، روان درمانی ، مشاوره خانواده ، مشاوره تحصیلی- شغلی ، مشاوره حقوقی خانواده ، خدمات روان سنجی و آموزش مهارت های اجتماعی ارائه می گردد.
ارائه خدمات مشاوره اجتماعی در جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، آقاجانی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد:با عنایت به لزوم کنترل آسیب های اجتماعی حاصل از تغییر  سبک زندگی و توجه به  سلامت  روان در کنار  سلامت  جسم  در عصر حاضر  ، همچنین حراست  و حفظ کیان خانواده به عنوان  مهمترین  نهاد  قوام بخش  اجتماع ، درجهت بهبود  اختلال های روانی و رفتاری درگروه های سنی کودک، نوجوان و بزرگسال ،جهاد دانشگاهی استان مرکزی اقدام به تاسیس مرکز خدمات مشاوره اجتماعی نموده است.

وی افزود : در  این مرکز ، خدمات مشاوره ای در زمینه  های ازدواج ، پیشگیری از طلاق ، روان درمانی ، مشاوره خانواده ، مشاوره تحصیلی- شغلی ، مشاوره حقوقی خانواده ، خدمات روان سنجی و آموزش مهارت های اجتماعی ارائه می گردد.

متقاضیان بهره مندی از این خدمات ، می توانند به مرکز خدمات مشاوره اجتماعی جهاددانشگاهی واقع در خیابان شهید بهشتی ، کوچه  مسجدحاج آقا صابر ، مراجعه نمایند.