آغاز ثبت نام پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک/ثبت نام در ۱۸ کدرشته

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۲ کد : ۳۸۶۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام پذیرش دانشجو برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی شعبه اراک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این رابطه، گفت: ثبت نام پذیرش دانشجو برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ از سیزدهم آذرماه آغاز و تا ۲۶ همین ماه ادامه دارد.

وی، حقوق، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی، مدیریت کسب و کار، تربیت مربی پیش دبستانی، مهندسی فناوری معماری طراحی و نوسازی بافت های فرسوده، مهندسی فناوری اطلاعات و طراحی گرافیک را از رشته های کارشناسی این مرکز آموزشی بیان کرد.

پارسا در ادامه رشته های کاردانی را شامل کاردانی فنی اینترنت و شبکه های گسترده، کاردانی فنی شهرسازی، مدیریت کسب و کار، امور بانکی، امور فرهنگی، طراحی گرافیک، تربیت مربی پیش دبستانی، دوخت و تکنولوژی لباس و روابط عمومی و مدیریت امور اداری عنوان کرد.

این مقام مسوول تصریح کرد: با اضافه شدن 7 رشته جدید به رشته های این مرکز آموزشی در سال تحصیلی 1400، تعداد رشته های این مرکز به 18 کد رشته افزایش یافت.

به گفته وی؛ علاقمندان می توانند جهت مشاوره و ثبت نام در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به نشانی اراک، انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی مراجعه و یا با شماره تلفن۳۴۱۷۲۰۰۴-۰۸۶ تماس بگیرند.

کلید واژه ها: رشته مرکز مرکز آموزشی امور مدیریت کاردانی طراحی