در حوزه دانش آموزی صورت گرفت؛

کسب رتبه پژوهشگر برتر استان مرکزی توسط فرزند جهادگر جهاددانشگاهی استان

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۹ کد : ۳۸۸۹۳ اخبار عمومی تاپ خبر
فرزند جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی به عنوان پژوهشگر برتر استان در حوزه دانش آموزان برتر در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.
کسب رتبه پژوهشگر برتر استان مرکزی توسط فرزند جهادگر جهاددانشگاهی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آیین معرفی پژوهشگران برتر استان مرکزی امروز، 17 آذرماه در آستانه هفته پژوهش در دانشگاه اراک برگزار شد.

در این مراسم از نازنین زهرا میرزایی فرزند جهادگر جهاددانشگاهی استان به عنوان پژوهشگر برتر استان مرکزی در حوزه دانش آموزان برتر در سال 1400 معرفی و تقدیر به عمل آمد.

در متن لوح تقدیر آمده است: بدینوسیله انتخاب شایسته سرکار عالی به عنوان پژوهشگر برتر استان مرکزی در حوزه دانش آموزان برتر در سال 1400 را ارج نهاده و از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون شما را در جهت تداوم خدمت صادقانه و خالصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت می نماییم.

دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی و رییس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی

دکتر سعید حمیدی- رییس دانشگاه اراک و جانشین رئیس ستاده هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی

روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی این موفقیت را به خانم نازنین زهرا میرزائی تبرک گفته و آرزوی موفقیت برای ایشان در تمامی مراحل زندگی دارد.