برگزاری آزمون ضمن خدمت کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۳۹۰۹۴ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
آزمون ضمن خدمت ویژه کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی در دو گروه کارشناسان و مدیران برگزار شد.
برگزاری آزمون ضمن خدمت کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اشرف سلیمانی سرپرست امور اداری جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: آزمون دوره های "نظام آراستگی محیط کار" ویژه کارشناسان و غیرکارشناسان و "مدیریت زمان" ویژه مدیران و اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی تصریح کرد: آزمون‌ های مذکور به صورت الکترونیکی برگزار شد که در مجموع این آزمون، تعداد 90 نفر از کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی شرکت کردند.

سلیمانی اضافه کرد: دوره های آموزشی ضمن خدمات کارکنان جهاددانشگاهی استان به مدت 16ساعت با همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در آبان و آذرماه جاری برگزار شد.

این مقام مسوول در پایان با تاکید بر اینکه آزمون ضمن خدمت کارکنان توسط معاونت آموزش جهاددانشگاهی در دو دوره مدیران و کارشناسان برگزار شد، افزود: دوره های مذکور با توجه به تاثیرگذاری گواهی نامه ها در ارتقاء آتی اعضای جهاددانشگاهی و با هدف اثربخشی و کارایی اعضا برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی استان استان مرکزی آزمون