کارآفرینان برتر مراکز علمی کاربردی معرفی شدند/کسب ۳ رتبه برتر توسط کارآفرینان مراکز جهاددانشگاهی نیم ور و اراک

۲۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۶ کد : ۳۹۱۴ معاونت آموزشی
دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور و اراک رتبه های اول تا سوم کارآفرینان برتر مراکز علمی کاربردی استان مرکزی را کسب کردند.
کارآفرینان برتر مراکز علمی کاربردی معرفی شدند/کسب ۳ رتبه برتر توسط کارآفرینان مراکز جهاددانشگاهی نیم ور و  اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای شناسایی کارآفرینان خلاق و نوآور، تجلیل از این قشر و اشاعه فرهنگ کارآفرینی بزودی برگزار خواهد شد که در این زمینه از 3 دانشجوی مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور و اراک که حائز رتبه های اول تا سوم کارآفرینان برتر مراکز علمی کاربردی استان شده اند، تجلیل به عمل خواهد آمد.

شایان ذکر است؛ آیین تجلیل از دفاتر برتر کارآفرینی و کارآفرینان برتر مراکزعلمی کاربردی استان مرکزی 26 آذرماه جاری در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.