در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک ؛

برگزاری بیش از ۲۰ برنامه همزمان با هفته پژوهش و فناوری

۲۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۴ کد : ۳۹۱۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
دبیر شورای پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از برگزاری برنامه های هفته پژوهش با همکاری دفتر کارآفرینی این مرکز آموزشی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان خبر داد.
برگزاری بیش از ۲۰ برنامه همزمان با هفته پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ وجیه اله پارسا عضو هیات علمی جهاددانشگاهی و دبیر شورای پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به اینکه پژوهش باید اساس فعالیت دانشگاه ها باشد، افزود: مهمترین رسالت هفته پژوهش ایجاد پیشرفت کشور است.

وی تصریح کرد: دانشگاه ها نقش مهم و تاثیرگذاری در زمینه توسعه جامعه در بخش های مختلف دارند و پژوهش مهمترین وسیله جهت دستیابی به این مهم است.

پارسا ادامه داد: مهمترین رسالت دانشگاه ها از برگزاری هفته پژوهش، ایجاد تفکر پژوهش و فناوری در اذهان عموم به ویژه دانشجویان است.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: در همین راستا و به مناسبت هفته پژوهش، بیش از 20 برنامه شامل برگزاری همایش، کارگاه، برپایی نمایشگاه و بازدید تورهای علمی و ... به همت شورای پژوهش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، دفتر کارآفرینی این مرکز و سازمان ستفا استان مرکزی تدارک دیده شده است.