به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی صورت گرفت؛

برگزاری جشن بزرگ یلدا در دانشگاه اراک/اهدای ۳ تور گردشگری به برگزیدگان مسابقات

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۳۹۱۹۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در مراسم جشن بزرگ یلدا، ۳ تور گردشگری بعنوان جایزه مسابقات از سوی کانون گردشگری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی به برگزیدگان اهدا شد.
برگزاری جشن بزرگ یلدا در دانشگاه اراک/اهدای ۳ تور گردشگری به برگزیدگان مسابقات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: جشن شب یلدا به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان و امور فرهنگی دانشگاه اراک برگزار شد.

وی  افزود: بعلت همزمانی شب یلدا با ایام فاطمیه این مراسم روز چهارشنبه، 24 آذر ماه بصورت برخط و حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی و اجرای برنامه های شاد و متنوع با حضور دانشجویان هنرمند در سالن هشت شهریور دانشگاه اراک برگزار شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: در این مراسم 3 تور گردشگری نیز بعنوان جایزه مسابقات از سوی کانون گردشگری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی به برگزیدگان اهدا شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی مرکزی فرهنگی دانشجویان گردشگری