افتتاح کانون رسانه و تبلیغات سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۹۲۴۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی از افتتاح کانون رسانه و تبلیغات در سازمان دانشجویان استان خبر داد.
افتتاح کانون رسانه و تبلیغات سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه گفت: این کانون با موضوعیت تولید محتوای فرهنگی در قالب فیلم، عکس، پادکست و کارگاه آموزشی در بستر رسانه و فضای مجازی و با هدف افزایش مشارکت دانشجویان و حتی منبعی درآمدی برای آنان افتتاح شد.

وی افزود: کانون رسانه و تبلیغات سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با بهره مندی از  حضور دانشجویان متخصص برای تولید محتوا و فعالیت های میدانی فعالیت خود را آغاز کرده است.

دارابی ایجاد زمینه برای کشف، شکوفایی و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان و ارتقای همکاری و مشارکت آنان را از اهداف تاسیس سازمان دانشجویان بیان کرد.

کلید واژه ها: دانشجویان سازمان دانشجویان سازمان جهاددانشگاهی استان رسانه تولید