با موضوع معرفی حمایت ها و ظرفیت های حوزه پژوهش و فناوری؛

رویداد دیدار توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۹ کد : ۳۹۳۶۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
رویداد دیدار با موضوع معرفی حمایت ها و ظرفیت های حوزه پژوهش و فناوری توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
رویداد دیدار توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاد دانشگاهی اراک، رویداد دیدار با موضوع "معرفی حمایت ها و ظرفیت های حوزه پژوهش و فناوری" با مشارکت دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و دفتر فرهنگی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.

این رویداد با حضور احمد محمدی رییس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع استان مرکزی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار و در پایان به سوالات حاضران پاسخ داده شد.

شایان ذکر است؛ مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک با هدف توسعه روحیه کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار با حمایت از ایده های نو و خلاق، مشغول فعالیت است.

کلید واژه ها: اراک مرکز پژوهش جهاد دفتر آموزش