اهدای ۲۰ بسته یلدایی به نیازمندان توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۱ کد : ۳۹۳۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، ۲۰ بسته یلدایی بین نیازمندان اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با شب یلدا بلندترین شب سال، 20 بسته یلدایی بین خانواده های مناطق محروم اراک توسط کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اهدا شد.

هزنیه های بسته های تهیه شده توسط دانشجویان تهیه شده و همزمان با شب یلدا در اختیار نیازمندان قرار گرفت.

گفتنی است؛ کانون مهر باران با هدف محرومیت‌زدایی از جامعه و ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جهاددانشگاهی در حال فعالیت می باشد و با ایجاد همبستگی‌های اجتماعی با اولویت جامعه دانشگاهی به محرومین جامعه یاری می رساند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جامعه دانشجویان استان همزمان شب