بازدید رییس و معاونان جهاددانشگاهی استان مرکزی از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی

۰۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۳۹۶۵۰ اخبار عمومی تاپ خبر
رییس و معاونان جهاددانشگاهی استان مرکزی از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با سومین روز نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی، دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی و معاونان این نهاد از این نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی، پنجم دی ماه با هدف معرفی مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد در حوزه‌ پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان با شعار باور توان ملی، مدیریت جهادی، نوآوری با حضور دکتر محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان کشوری در بوستان گفتگو افتتاح شد.

گفتنی است؛ نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی 1400 از  پنجم تا نهم دی ماه در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگوی تهران برای بازدید علاقه مندان دایر است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی نمایشگاه توانمندی دستاوردهای جهاددانشگاهی