۱۴ دی ماه؛ پخش زنده حسینیه مجازی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۰۱۹۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت دومین سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، حسینیه مجازی دانشجویان ایران برگزار می شود.
۱۴ دی ماه؛ پخش زنده حسینیه مجازی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: همزمان با ایام سالروز شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی، حسینیه مجازی دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار می شود.

وی اظهار کرد: در این مراسم حجت الاسلام منتظری از اساتید حوزه و دانشگاه به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و در ادامه مدیحه سرایی و مرثیه خوانی توسط مداحان اهل بیت(ع) انجام می شود.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: این مراسم روز سه شنبه،14 دی ماه ساعت 18 از طریق سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir/w/d/71 بصورت زنده پخش خواهد شد.

کلید واژه ها: استان شهادت جهاددانشگاهی مرکزی دانشجویان