امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱۴۰۰ مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مجازی شد

۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰ کد : ۴۰۲۰۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
امتحانات پایان ترم تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مجازی شد.
امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱۴۰۰ مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مجازی شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر با اشاره به اینکه این مرکز آموزشی تابع دستورات ستاد کروناست، زمان شروع  برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان را از هجدهم دی ماه سال جاری بیان کرد.

وی اضافه کرد: امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی جاری با 3142 نفر درس در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار خواهد شد.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در خصوص وضیعت دروس عملی دانشجویان، خاطرنشان کرد: بخش زیادی از دروس این مرکز آموزشی، عملی و کارگاهی هستند و امتحانات این دروس به صورت حضوری برگزار می شود.

به گفته وی؛ در حال حاضر 440 دانشجو در 18 کد رشته تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول فعالیت هستند.