به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی؛

دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب) در استان مرکزی برگزار می شود

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۰ کد : ۴۰۳۳۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب، دفتر و گرامر) برای نخستین بار در استان مرکزی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.
دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب) در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب، دفتر و گرامر) برای اولین بار در استان مرکزی مناسب جهت سفرهای کاری و مهاجرت و ارتباط روان با یک انگلیسی زبان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی برگزار می شود.

این دوره آموزشی ویژه سنین 18 سال به بالا با تدریس استاد محمددوست برگزار می شود و در پایان این دوره آموزشی گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی به فراگیران ارایه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی مرکزی دوره آموزشی آموزش