در راستای برگزاری آزمون های آنلاین صورت گرفت؛

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و بهزیستی استان

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۴۰۳۵۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و بهزیستی استان به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان منعقد شد.
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و بهزیستی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ تفاهم نامه همکاری مشترک با حضور دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی و زهرا امینی مدیرکل بهزیستی استان در راستای ارایه خدمات، همکاری و مشارکت در زمینه برگزاری آزمون های آنلاین که در چارچوب قوانین و مقررات مرتبط با سازمان بهزیستی کشور صورت می پذیرد منعقد شد.

از موضوعات اصلی این تفاهم نامه می توان به همکاری و مشارکت جهاد در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بهزیستی کشور، اعلام لیست شرکت کنندگان در آزمون به جهاد، ارسال سوالات و پاسخ نامه های آزمون یک هفته قبل از برگزاری آزمون، تامین زیرساخت های لازم جهت برگزاری آزمون آنلاین با رعایت استانداردهای علمی برای آزمون دهندگان معرفی شده از سوی بهزیستی، بارگزاری سوالات در سامانه آزمون، تعریف آزمون برای آزمون دهندگان در سامانه، اعلام نتایج آزمون به بهزیستی در کوتاه ترین بازه زمانی و ... اشاره کرد.

کلید واژه ها: آزمون برگزاری آزمون بهزیستی استان مرکزی مرکزی همکاری