ارایه مشاوره رایگان خدمات کلینیک پوست آیدان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۶ کد : ۴۰۳۵۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
کلینیک پوست آیدان در جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت افتتاحیه این مرکز، تخفیفات ویژه در نظر گرفته است.
ارایه مشاوره رایگان خدمات کلینیک پوست آیدان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت افتتاحیه کلینیک پوست آیدان در جهاددانشگاهی استان، برای هر یک از خدمات ارایه شده این مرکز 30 درصد تخفیف در نظر گرفته است.

تمامی خدمات زیبایی پوست و مو شامل خدمات مراقبتی و تخصصی در این کلینیک با رعایت کامل پروتکل بهداشتی ناشی از انتشار کرونا ویروس انجام می شود. پاکسازی، تزریق بوتاکس، مزوتراپی صورت، تزریق فیلر، تزریق مزوژل، پلکسر و مزولیپولیز و ... از جمله خدمات مرکز پزشکی و زیبایی پوست آیدان می باشد.

پرسنل جهاددانشگاهی استان و خانواده می توانند از خدمات این مرکز با تخفیف ویژه بهره مند شوند و ارایه مشاوره رایگان خدمات پوست و زیبایی از امروز، 19 دی ماه توسط دکتر بنی حسینی در این مرکز انجام می شود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌ توانند با شماره‌ 32245304 تماس گرفته و یا به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر، مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.