با موضوع "توسعه اکوتوریسم با محوریت کویر میقان"؛

ششمین دوره سلسله نشست‌های چشم‌انداز صنعت گردشگری در ایران برگزار می شود

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۶ کد : ۴۰۴۴۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
ششمین دوره سلسله نشست‌های چشم‌انداز صنعت گردشگری در ایران با موضوع "توسعه اکوتوریسم با محوریت کویر میقان" در استان مرکزی برگزار می شود.
ششمین دوره سلسله نشست‌های چشم‌انداز صنعت گردشگری در ایران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران در راستای ساماندهی شبکه نخبگان حوزه تخصصی گردشگری و انتقال راهکارهای آنها به تصمیم ­گیران، ششمین دور سلسله‌ نشست­ های بررسی چشم­ انداز صنعت گردشگری در کشور را با هدف بهره­ گیری از تخصص نخبگان این عرصه طراحی کرده است.

وی افزود: در همین راستا ششمین دوره سلسله نشست‌های چشم‌انداز صنعت گردشگری در ایران با موضوع "توسعه اکوتوریسم با محوریت کویر میقان" به همت مرکز گردشگری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

غلامی اضافه کرد: این نشست با حضور مهندس سیدحسن حسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی، کوروش فیروزی مدیر دفتر کوروش سیر، پرستو احمدی مدیر آموزشگاه همای جاده ابریشم و محمد طاهری فعال گردشگری برگزار می شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان یادآور شد: ششمین دوره سلسله نشست‌های چشم‌انداز صنعت گردشگری در ایران با موضوع "توسعه اکوتوریسم با محوریت کویر میقان" امروز، 21 دی ماه ساعت 10 صبح در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار و از طریق لینک www.roytab.ir/w/d/98 برای علاقه مندان پخش می شود.

کلید واژه ها: گردشگری استان جهاددانشگاهی استان جهاددانشگاهی نشست