برگزاری قرائت زیارت عاشورا همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۶ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۶ کد : ۴۰۵۹۰ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم زیارت عاشورا و سوگواری سالروز وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت ام البنین(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) روز تکریم مادران و همسران شهدا، مراسم پرفیض زیارت عاشورا در پردیس جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از کارکنان جهاددانشگاهی استان برپا شد کربلایی علیرضا دارابی مداح اهل بیت(ع) پس از قرائت زیارت عاشورا در سوگ حضرت ام البنین(س) مادر والای علمدار کربلا به مرثیه سرایی پرداخت و حاضران به عزادارای پرداختند.

گفتنی است؛ این مراسم به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و در پایان از عزاداران با صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مراسم زیارت