به همت مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی؛

دوره آموزشی "تدوین کامپیوتری" در محلات برگزار می شود

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۷ کد : ۴۰۶۴۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی محلات، دوره آموزشی تدوین کامپیوتری در این شهرستان برگزار می شود.
دوره آموزشی "تدوین کامپیوتری" در محلات برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهندس سید محمدرضا شریفیون مسوول آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی شهرستان محلات در این رابطه، اظهارکرد: دوره آموزشی تدوین و مونتاژ کامپیوتری(Edius) به همت این مرکز آموزشی ویژه علاقه مندان برگزار می شود.

وی سرفصل های این دوره آموزشی را  معرفی مبانی و اصول و ویدئوگرافیک، معرفی پنجره ها و ابزارهای برنامه، ایجاد پروژه جدید و نحوه کار با پروژه های آماده، فیلتر، ترانزیشن، کار با صدا، نحوه خروجی کم حجم و با کیفیت و ... بیان کرد.

شریفیون اضافه کرد: دوره آموزشی تدوین و مونتاژ کامپیوتری به مدت 20 ساعت و با ارایه گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی به فراگیران انجام خواهد شد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره های43233147 و 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزشی دوره آموزشی مدت دوره پروژه