از امروز ۵ بهمن ماه؛

دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب) در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۰۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۹ کد : ۴۰۹۰۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب) برای نخستین بار در استان مرکزی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان آغاز شد.
دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب) در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی(بدون کتاب، دفتر و گرامر) از امروز، 5 بهمن ماه به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی آغاز شد.

این دوره آموزشی برای اولین بار در استان مرکزی مناسب جهت سفرهای کاری و مهاجرت و ارتباط روان با یک انگلیسی زبان ویژه سنین 18 سال به بالا برگزار می شود.

دوره آموزشی مکالمه زبان انگلیسی با تدریس استاد محمددوست در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی برگزار و در پایان این دوره آموزشی به فراگیران گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارایه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان با شماره 5-08632241434 تماس و یا به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی استان زبان انگلیسی