برپایی کارگاه وحدت حوزه و دانشگاه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۶ کد : ۴۱۰۶ معاونت آموزشی
همزمان با ایام وحدت حوزه و دانشگاه، کارگاه وحدت حوزه و دانشگاه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.
برپایی کارگاه وحدت حوزه و دانشگاه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،همزمان با ایام وحدت حوزه و دانشگاه، کارگاه وحدت حوزه و دانشگاه 24 آذرماه به همت شورای پژوهش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، دفتر کارآفرینی این مرکز و سازمان ستفا استان مرکزی برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ حجت الاسلام بهروز عزیزی از اساتید حوزه و دانشگاه در این کارگاه آموزشی که با حضور جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد بر لزوم وحدت میان حوزه و دانشگاه، گفت: دستیابی به این وحدت نیازمند ارتباط مداوم حوزویان و دانشگاهیان است.

وی اظهارکرد: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از هدف های برجسته امام خمینی(ره) قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده که به مناسبت شهادت آیت اللّه مفتح در سال 1358 که از پیونددهندگان حوزه و دانشگاه بود، نام گرفت.

عزیزی ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه از ضروریات است و نقش تعیین کننده ای در مسائل جاری کشور دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به اینکه حوزه و دانشگاه مکمل یکدیگرند، خاطرنشان کرد: حوزه و دانشگاه با توجه به رسالتی که بر عهده دارند به منزله دو بال علم و فرهنگ کشور هستند.