معرفی پیشرانان فعال طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی جهت اخذ مجوز مراکز مشاوره کارآفرینی

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۴ کد : ۴۱۴۸۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
پیشرانان فعال طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی جهت اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مبنی بر معرفی پیشرانان فعال طرح به منظور اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به منظور حمایت از مشاغل خانگی توسط سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان اسامی پیشرانان فعال طرح به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی معرفی شدند.

صدور مجوز در چهار فعالیت مشاوره کارآفرینی، شتاب دهنده، فضای کاری مشترک و کافه‌های کارآفرینی است و پیشرانانی که آمادگی و تمایل به دریافت مجوز مذکور را دارند می توانند به ادارات کل، تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مراجعه کنند.

گفتنی است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی در سراسر کشور در  استان مرکزی در حال اجرا است.

کلید واژه ها: استان مرکزی تعاون کار رفاه اجتماعی