۲۵بهمن؛ برگزاری نشست "بررسی راهکارهای توسعه گردشگری" با رویکرد صنعتی در استان مرکزی

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۰ کد : ۴۱۵۱۸ معاونت آموزشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی و حمایت موسسه گردشگری ساتراس و بنیاد اراک شناسی، نشست بررسی راهکارهای توسعه گردشگری با رویکرد صنعتی در استان مرکزی برگزار می شود.

این نشست با سخنرانی دکتر امین فرجی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و رییس مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران و دکتر کاوه امین عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اراک و پژوهشگر و پسادکتری برنامه ریزی منطقه و آمایش سرزمین با گرایش گردشگری همراه خواهد بود.

نشست بررسی راهکارهای توسعه گردشگری با رویکرد صنعتی در استان دوشنبه، 25 بهمن ماه ساعت 9 صبح با حضور جمعی از مدیران صنایع بزرگ استان مرکزی، روسای دانشگاه ها و فنی و حرفه ای استان مرکزی و رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی در سالن جلسات ساختمان شماه ره 2 میراث فرهنگی استان برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این نشست از طریق لینکhttps://arak.iastjd.ac.ir/webinar با رمز 1400 شرکت کنند.

کلید واژه ها: استان مرکزی گردشگری نشست علمی دانشگاه