جذب هیات علمی در جهاددانشگاهی علامه طباطبائی

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۳ کد : ۴۱۷۳۹ اخبار عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبائی در راستای تکمیل کادر هیئت علمی گروه توانمندسازی خانواده های آسیب پذیر و پیشبرد پروژه های مرتبط با این حوزه از علاقه مندان دعوت به همکاری می‌کند.
جذب هیات علمی در جهاددانشگاهی علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی واحد علامه طباطبائی، این واحد در راستای توسعه کادر هیئت علمی و پیشبرد پروژه‌های مرتبط با توانمندسازی خانواده های آسیب پذیر و آسیب ها و مسائل اجتماعی از میان فارغ التحصیلان دکترا رشته‌های جامعه شناسی مسائل اجتماعی و مددکاری اجتماعی دعوت به همکاری می نماید.

متقاضیان محترم می‌توانند با مراجعه به سایت جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبایی در منوی همکاری با واحد، با تکمیل فرم جذب هیئت علمی پژوهشی، مشخصات و رزومه خود را بارگذاری نموده و در صورت هرگونه سوال و ابهام با شماره 3-88911001 – 021 تماس حاصل کنند.

گفتنی است؛ داوطلبان در صورت احراز شایستگی، استخدام تمام وقت شده و سپس به هیئت علمی پژوهشی تبدیل وضعیت می یابند.

کلید واژه ها: هیئت علمی