اجرای طرح ارزیابی پایداری اجتماعی زنان روستایی استان مرکزی

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۸ کد : ۴۱۸۵ معاونت فرهنگی
اجرای طرح ارزیابی پایداری اجتماعی زنان روستایی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) پرسشگری طرح ارزیابی پایداری اجتماعی زنان روستایی استان مرکزی ، برگزار شد.

محسن مرادی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در گفت‌وگو با روابط عمومی با اشاره به توسعه فعالیت‌های مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) گفت: یکی از طرح‌هایی که در حال حاضر در این مرکز در حال انجام است پرسشگری طرح ارزیابی پایداری اجتماعی زنان روستایی استان مرکزی می‌باشد.

وی ادامه داد: کار پرسشگری این طرح از یکشنبه 28 دی ماه 97 آغاز شده و مراحل پایانی خود را طی می‌کند، در این طرح، 65 روستا از 12 شهرستان استان هدف گذاری شده است، در واقع روستاهای بالای 20 خانوار انتخاب و ارزیابی می‌شوند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیان اینکه طرح ارزیابی پایداری زنان روستایی به صورت کارفرمایی انجام می‌شود گفت: استانداری کارفرمای این طرح است، از جمله اهدافی که در این طرح دنبال می‌شود وضعیت معیشت، اوضاع اجتماعی و میزان مشارکت روستاییان در امور مختلف است.