ثبت نام دوره آموزشی "دستیار دندان پزشک" در محلات آغاز شد

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۸ کد : ۴۲۷۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره آموزشی دستیار دندان پزشک به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات آغاز شد.
ثبت نام دوره آموزشی "دستیار دندان پزشک" در محلات آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات، دوره آموزشی دستیار دندان پزشک در این شهرستان آغاز شد.

دستیاران دندان پزشک افراد آموزش دیده ای هستند که در کنار دندان پزشکان در مطب مشغول به کار هستند و کارهای اداری مطب مانند ثبت نوبت بیماران، تهیه پرونده بیمار و … وظیفه استریل کردن وسایل، ابزارآلات و تجهیرات دندان پزشکی، آماده کردن یونیت دندان پزشکی برای شروع مراحل درمان دندانپزشکی بیمار، آماده کردن بیمار از نظر روحی و جسمی و… را به عهده دارند.

ثبت نام دوره آموزشی دستیار دندان پزشک روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 17 در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی شهرستان محلات انجام می شود.

این دوره آموزشی به مدت 74 ساعت برگزار و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی شهرستان محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره های43233147 و 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دندانپزشک دوره آموزشی